divendres, 3 d’octubre del 2014

La importància del pensament institucional a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

La implicació de l'alcalde Joan Giraut a la polèmica que afecta UDC a la Diputació de Girona erosiona la imatge de rigor que ha de tenir l’alcaldia del nostre municipi.

Recordem que des de fa mesos, com a president de la Diputació, Joan Giraut s’ha vist involucrat en presumptes casos d’irregularitats arrel d’haver estat denunciat per un funcionari d'aquesta institució.

Aquesta imatge de desgast que arrossega l’alcalde és perjudicial com a mal colateral pels interessos de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. La figura de l’alcalde ha de ser referència de bona pràctica i rigor. La gent ha de tenir, a més, l'alcalde proper per la gestió del dia a dia i el futur del municipi i, malhauradament, avui l'alcalde ha d'afrontar preocupacions que estan molt lluny del nostre poble.

El municipi reclama un canvi a favor d’una major participació de la ciutadania i impulsar la proximitat. No cal dir que la presència  dels representats polítics al carrer és essencial i que el primer objectiu del polític local és afrontar les responsabilitats que s'hagin assumit a l’Ajuntament. Els 27 anys que l'alcalde Giraut porta al capdavant de l’alcaldia de l’Ajuntament han comportat de manera inevitable la pèrdua d'il·lusió. És evident que necessitem un alcalde que vetlli per les necessitats del ciutadans i engegar un procés d'autèntica renovació de les energies per emprendre nous objectius.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.