dimecres, 22 de novembre del 2017

Millorant el Xarxa Bus, el servei municipal de transport

Al Ple del passat 21 de juny es va aprovar el reglament del Servei Municipal de Transport Social, el Xarxa Bus, que funciona amb regularitat tots els dijous i divendres i que dona un servei de connexió entre Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. Inicialment l'ús d'aquest servei estava dedicat a aquelles persones amb problemes de mobilitat i/o de recursos per poder tenir mitjan propis de transport; amb l'aprovació de la modificació del reglament, aquest servei passa a obrir-se a tota la ciutadania a un preu de 0.50 €.

Aquest modificació, votada a favor per la totalitat del plenari del passat 15 de novembre, incorpora principalment dos canvis en el servei:

1. Fer possible l'ús del transport per part de diferents àrees de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, que tinguin motius que en justifiquin l'ús. Així per exemple els nens i nenes de la Casa Lila de Castell d'Aro en poden fer ús per fer les visites programades a la Biblioteca Mercè Rodoreda; i altres serveis similars també es poden veure beneficiats.

2. Permetre que pugui fer ús del Xarxa Bus qualsevol persona que tot i no complir el requisits inicials del servei, pagui el preu públic corresponent, que serà de 0.50€.

Les prioritats en cas de màxima afluència en el viatge serà donar primer servei a les persones individuals amb carnet de transport social, després els departaments de l'Ajuntament, i per últim a les persones que paguin el preu públic.

La voluntat de l'Àrea de Benestar Social és seguir donant un servei necessari per a molt veïns amb dificultats de mobilitat i transport urbà, així com ampliar la cobertura i viabilitat del Xarxa Bus mitjançant els grups que provinguin d'alguna de les àrees de l'Ajuntament, així com veïns que vulguin fer-ne ús personal fent el pagament del cost del servei.

Seguim treballant per millorar la vida dels nostres veïns, essent conscients que en queda #moltperfer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.