dimarts, 19 de juny del 2018

Ratificació dels candidats a Santa Cristina d'Aro i a Castell-Platja d'Aro

L'agrupació del PSC de la Vall d'Aro va celebrar divendres dia 15 de juny l'assemblea de ratificació dels candidats Narcís Palahí per Sta. Cristina d'Aro i de Maurici Jiménez per Castell-Platja d'Aro per presentar-se als comicis municipals del 2019. Davant d'una trentena de militants i simpatitzants els dos portaveus van fer una valoració dels darrers tres anys de mandat dins dels governs dels respectius municipis, així com van poder explicar els diversos projectes amb que afronten el darrer any de mandat i amb els que es pretén arribar al màxim compliment dels programes electorals amb els que es va aconseguir la confiança dels veïns i veines al 2015.

En el torn obert de paraula es va constatar que existia la percepció que els treballs als dos equips de govern estaven sent ben valorats per la ciutadania, i que els projectes engegats havien aportat un valor afegit als serveis al ciutadà i a la millora de la vida a ambdós municipis, que havien estat rebudes en positiu per entitats i diferents col•lectius de ciutadans.

Els dos candidats van demanar la confiança de l'agrupació local expressant el que eren intencions i desitjos per el proper mandat 2019-2023, i que tal i com afirmava en Maurici Jiménez "s'han posat les bases per un projecte il•lusionant que busca treballar pel poble i pels veïns amb corresponsabilitat, transparència i proximitat". Un projecte que va defensar ha de permetre "assolir projectes ambiciosos de ciutat en els àmbits comercial, turístic i urbanístic", així com "enfortir els equipaments, organització, i serveis d'atenció a la ciutadania per a totes les franges d'edat". Pel seu costat en Narcís Palahí va afirmar que "el projecte socialista a Sta.Cristina d'Aro surt enfortit d'aquesta legislatura, i encarem les properes eleccions municipals amb prespectives d'aconseguir ampliar la confiança dels veïns". 

L'assemblea, que va acabar passada la mitja nit, va votar per unanimitat la ratificació dels dos candidats, i permet segons el candidat castellarenc "treballar amb temps òptim en un projecte engrescador i amb una llista de gent capacitada, il•lusionada, i amb ambició de guanyar les eleccions".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.