divendres, 8 de gener del 2016

Adhesió de Castell-Platja d’Aro a la Catalunya Film Comission

L'equip de govern, a proposta del grup municipal del PSC en un treball coordinat per l'Àrea de Promoció Econòmica i l'Àrea de Turisme, ha apostat perquè Castell-Platja d’Aro i S’Agaró s’adhereixi al servei que ofereix la Catalunya Film Commission, per tal de donar valor al territori, i potenciar el nostre entorn i les nostres àmplies característiques com a vila, com a espai per a que s'esdevinguin rodatges cinematogràfics.

Per tant, obrim camí perquè es pugui enregistrar audiovisuals de forma fàcil i àgil a la nostra vila , a través d'una xarxa que ens donarà l’oportunitat de respondre ràpidament a demandes i necessitats  de produccions audiovisuals, i que a mes complementarà al turisme dinamitzant la ocupació, l'allotjament i el comerç en dates més enllà de la temporada alta estival.

Us informem que la Catalunya Film Commission (CFC) és un servei públic i gratuït de la Generalitat de Catalunya (Institut Català de les Empreses Culturals) que està a disposició del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya i d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana i els serveis que se’n deriven a tot el territori.

La CFC construeix i coordina una xarxa d’oficines d’atenció als rodatges arreu del territori català que es posen al servei de les produccions audiovisuals per facilitar els rodatges als seus espais. Actualment compta amb gairebé 200 municipis associats, i ajuden als professionals en la preparació del seu rodatge al territori, assessorant-los en la cerca de localitzacions, informant-los sobre les condicions de filmació i gestió de permisos als diversos indrets del territori i sobre altres necessitats que puguin sorgir en la preparació del rodatge a Catalunya.

Arran d'aquesta adhesió ja hem pogut tenir a S'Agaró, durant el darrer mes de desembre el rodatge d'escenes del llargmetratge The Promise, dirigida per Terry George i amb actors com Oscar Isaac, Christian Bale o Charlotte le Bon; fet que ha significat l'arribada de 400 persones de personal de rodatge que han estat allotjades al municipi i despeses diverses en comerços locals.  Esperem que aquesta iniciativa porti el nom de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró fora de les nostres fronteres i porti feina en mesos que no són altament actius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.