dimecres, 21 de febrer del 2018

Pressupostos 2018: Ensenyament

L'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro gestiona el pressupost corresponent a les Llars d'Infants Municipals, la Escola de Música, i el Pla d'Excel·lència que inclou escoles i institut.

Per l'any 2018 el pressupost de les Llars d'infants s'incrementa en 4.000€, un augment que te com a finalitat la nova gestió en comissions de treball que s'està implantant de forma progressiva, als que s'hi afegeixen el 45.500€ del lloguer dels mòduls de la Llar d'Infants de Castell d'Aro. Per un altre costat s'augmenta en 1.000€ la compra d'instruments i material fungible de l'Escola de Música, així com s'incrementa en 20.000€ el seu pressupost.

En relació al Pla d'Excel·lència s'aposta per treballar per formar part de la Xarxa Gironina de Ciutats Educadores incrementant en 10.000€ el pressupost general d'Ensenyament. Les subvencions a centre o AMPES segueixen amb la mateixa dotació per a sortides culturals, activitats educatives de lleure, activitats mediambientals, activitats escolars i extraescolars de les AMPES, colònies escolars, material Pla d'Excel·lència, projecte d'introducció a la llengua francesa, les revistes escolars, l'adquisició d'equipaments informàtics, el projecte educatiu Pla de Lectura de les AMPES, i la participació d'alumnes del municipi en concursos nacionals i/o internacionals relacionats amb el Pla d'Excel·lència. Per un altre costat s'incrementa la subvenció a material didàctic, que passa de 6€ a 8€ per alumne i curs. Pel que fa al projecte Reciclatext que en els dos últims cursos ha consolidat el nou protocol de secundària, i ha continuat amb èxit el de primària, tindrà una partida de 65.000 € per l'any 2018.

En aquests moments en els que el model d'educació catalana és posat en qüestió per alguns, podem afirmar que fidels a la història d'aquest Ajuntament seguim apostant de manera decidida per una escola pública, inclusiva i de qualitat! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.