divendres, 23 de febrer del 2018

Pressupostos 2018: Seguretat Ciutadana

Una vegada més varem tancar un any ple d’actuacions ben resoltes per la nostra Policia Local. Això no ens fa oblidar la necessitat d’anar millorant tots els nostres serveis als ciutadans i és això el que fa que la nostra proposta pel el pressupost de Seguretat Ciutadana per el 2018, estigui marcat per dos objectius bàsics:

1.- Seguir apostant per la formació permanent dels nostres agents per mantenir i consolidar el nivell d'excel·lència amb el que volem seguir donant el servei. En aquest sentit s’ha fet la implementació de certificació de norma ISO-9001/2015. Una certificació que comporta haver passat la auditoria corresponent, i haver revisat tots els procediments de gestió interna i d’atenció a la ciutadania per a la seva adaptació i millora.

2.- Seguir dotant a la Policia Local de les eines, dels aplicatius i de la tecnologia necessària per disposar de la informació amb rapidesa i per fer segures totes les seves actuacions.

Del pressupost per el 2018 voldriem destacar la voluntat de redactar i valorar el projecte d'ampliació de la Comissaria, un equipament que necessita redistribuïr l'espai de control de les càmeres de seguretat, o ampliar magatzem, vestidors i arxius entre d'altres. Per un altre costat s'inclou en el pressupost l'adquisició d'un dron, un element de seguretat que ens ha d’ajudar a ser més eficaços en la lluita contra grups criminals que actuïn en el robatori a domicili, així com el control aeri del litoral o el rescat de persones perdudes en zones boscoses; per altra banda, també pot servir en la col·laboració amb el Departament d’Urbanisme per a la detecció d’obres il·legals. Per últim, seguir reforçant el projecte de Mediació Cívica Nocturna, que ens ha permés en els darrers dos anys la reducció d'un 40% de denúncies en els entorn on s'ha actuat.

Tecnològicament també incorporem necessitats a cobrir, com l'adquisició d'ordinadors i impressores per els vehicles policials que permetran fer tràmits in situ i evitar així desplaçaments al ciutadà, un nou equip d'enregistrament de trucades telefòniques que permetrà fer un control més exaustiu i de supervisió, i la implementació d'un nou software de gestió de matrícules que ens permetrà complementar el programa de videovigilància al municipi.

Aquests i d’altres projectes volen millorar la seguretat dels nostres ciutadans i de les persones que ens visiten. Seguim treballant per la seguretat dels veïns de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.