dimecres, 13 d’abril del 2016

Projecte de Millora Integral de les Platges i Passeig Marítim de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, des de l’Àrea de Promoció Econòmica en un treball conjunt amb l'àrea de Serveis i altres àrees de l'Ajuntament, ha contractat els serveis de les empreses Q-Global assessorament turístic i DPT21 consultora de turisme, per realitzar un estudi sobre la qualitat de serveis, equipaments, accessibilitat i infraestructures del nostra frontal marítim conformat per el passeig marítim, els camins de ronda i les diferents platges.

S’ha de tenir en compte que el nostre municipi té unes característiques molt particulars, i a més a més, que el turista d’avui de sol i platja és molt més exigent del que fa anys enrere, és així que, s’ha d’apostar per un projecte que ens ajudi a millorar i donar una qualitat turística.

L’objectiu que pretenem aconseguir és convertir les platges i el passeig marítim en zones actives i peculiars diferenciant-nos de les platges de les destinacions competidores. L’esperit és la consecució de platges netes i higièniques, divertides, segures, organitzades i rendibles; al mateix temps que dinamitzar accions, serveis, infraestructures i elements de qualitat al llarg del passeig marítim.

En definitiva, s’ha d’apostar per fer que els usuaris tinguin la satisfacció més gran dins dels serveis i alhora augmentar-ne el nombre de visitants a l’espai de les platges i que la seva estada al municipi sigui més prolongada en el temps, així podran gaudir dels serveis i de l’oci que li proporciona Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Aquest estudi tindrà diverses fases, analitzant i avaluant la millora integral de les platges i passeig marítim; és proposa la realització d’aquest estudi en el municipi perquè ens permeti categoritzar les platges i les diferents zones del frontal marítim segons tipologia dels seus clients i del seu entorn, auditar i avaluar els serveis que s’ofereixen, comparar els diferents models de gestió i la seva regulació, conèixer el perfil dels usuaris i la seva despesa, l’estimació de l’impacte econòmic i generar coneixement per millorar els ratis de gestió.


La primera fase s’ha iniciat a principis d’abril, i els resultats finals de l’estudi es tindran al llarg del mes d’octubre.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.