dijous, 20 de juliol del 2017

Mig mandat al govern municipal

Aquest estiu assolim la meitat del mandat de govern a l’Ajuntament, un moment en el que creiem que cal fer revisió d’allò al que ens varem comprometre al 2015, i fer repàs dels 10 eixos-marc d’actuació que proposàvem al nostre programa electoral. 10 eixos que anaven acompanyats de 50 compromisos, dels que ara volem rendir comptes del grau de compliment, essent conscients que estem a mig camí de poder veure el 100% de la obra de govern, però també a mig camí de poder veure allò que ja hem fet o hem deixat de fer.

És per aquest motiu que teniu a la vostra disponibilitat el web www.compromisospsc.com, a on expliquem que hem fet i que tenim pendent de fer en els dos anys de mandat que ens queden per endavant, i a on volem mostrar-nos amb total transparència. Un espai on els resultats són fruits del treball fet per tot l’equip de govern, però on subratllem allò fet en base als compromisos adquirits amb el programa al que ens varem presentar a les darreres eleccions municipals. 


Avui ens trobem de nou immersos en un estiu del que ho esperem tot, i a on no volem perdre cap oportunitat de presentar-nos als nostres visitants en la millor de les nostres versions. La feina feta per veïns, entitats, empresaris  i Ajuntament en les darreres setmanes i mesos, ha de permetre haver arribat avui amb millors serveis i amb millors competències professionals que ens fan ser millor del que érem. Som conscients però que queda treball per fer i que hi ha espais de millora, però també estem segurs que podem afirmar que seguint fent el treball col·lectiu encetat en els darrers temps podrem assolir plegats reptes de gran importància per Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; sols potser hi arribaríem, però amb els veïns arribarem millor i més lluny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.