dimarts, 11 de juny del 2013

@PleCPS, el Ple municipal de Castell - Platja d'Aro a twitter


Cam varem explicar en la entrada al blog del día 23 de maig, des del PSC de Castell - Platja d´Aro i s´Agaró, no desistirem en el nostre afany d’apropar el nucli de les decisions municipals als veïns, i treballarem per el foment del debat públic per a la participació democràtica, afectada per la crisis política i institucional; per tal d’aconseguir una participació ciutadana real amb la màxima immediatesa.

Amb la intenció de fer possible la visibilitat de la gestió pública, i vist que l'equip de govern de CiU i PP no posen voluntat política per obrir l'ajuntament a la ciutadania, des del grup municipal del PSC hem decidit posar en funcionament el twitter @PleCPS, des d'on relatarem el ple ordinari i des d'on volem promoure la participació activa dels ciutadans.

Us convidem doncs, demà a partir de les 20.30h. a participar principalment de forma presencial, com us demanem en cada ple; però si no us és possible assistir, us convidem a seguir el ple via twitter: llegint, compartint, comentant i preguntant; fent de la vostra participació una forma més d'activisme democràtic.
 
Agraïm per avançat la vostra participació!

"Necessitem, en el sentit de la pròpia responsabilitat i de la responsabilitat comuna, més democràcia, no menys". Willy Brandt 

Convocatòria ple ordinari 12/06 

 

1 comentari:

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.