divendres, 20 de novembre del 2015

Formació de JSC Comarques Gironines a Castell-Platja d’Aro.

La Secretaria de formació de les Joventuts Socialistes de Catalunya de Comarques Gironines i membre de l'agrupació local del PSC, Marta Poyatos,  va organitzar una formació al nostre municipi els passats dies 14 i 15 de Novembre.

Aquesta formació va anar enfocada a joves militants i simpatitzants de la comarca, amb l’objectiu de conèixer els valors socialistes, de com funciona l’organització política, i a on a més varen poder participar en debats d’actualitat política. Unes jornades sensibilitzadores, que donen força al jovent socialista amb convidats excepcionals com són:

Xavier Marín: Director Escola Xavier Soto (escola de formació del PSC).

Marc Lamuà: Cap de llista al congrés dels diputats per la circumscripció de Girona i
secretari d’organització del PSC Comarques Gironines.

Cristina López: Cap de llista al senat per la circumscripció de Girona i secretaria
d’igualtat de l’executiva del PSC Comarques Gironines.

Maurici Jiménez: Tinent d'Alcalde i Regidor de l’ajuntament de Castell – Platja d’Aro i membre de l’executiva de la federació del PSC Comarques Gironines.

Daniel Arbó: Primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya a Comarques
Gironines.


Unes jornades molt productives, plenes de debat i reflexions sobre el futur socialista, el qual està a les mans dels joves.


1 comentari:

 1. En primer lloc vull felicitar a la Marta Poyatos o a tots els joves socialistes que varen participar en aquestes jornades formatives.
  EL FUTUR ESTÀ GARANTIT!!!
  VOSALTRES SOU EL RELLEU!!!
  Em sento molt orgullós de formar part d'aquesta agrupació socialista i valoro molt a aquesta generació honesta, compromesa i preparada que està disposada a posar-se al servei dels seus conciutadans.
  UNA FORTA ABRAÇADA!!!

  Miquel Àngel Chamorro
  Regidor d'Educació i Seguretat Ciutadana.

  ResponElimina

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.