diumenge, 5 de maig del 2013

Política amb la gent i no només per la gent.



L’acció dels responsables polítics s’ha de sotmetre a escrutini periòdic, s’han d’establir mecanismes de control de govern i s’ha de conèixer com es gestionen els diners públics de manera transparent. A l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, en el passat ple del 20 de març, es va aprovar per unanimitat una moció promoguda pel PSC sobre transparència; en la que es van prendre acords per què l’activitat ordinària de l’ajuntament i dels regidors pugui ser escrutada i analitzada pel conjunt de la ciutadania d’acord amb uns mecanismes de participació i de transparència.

Ara queda pendent obrir-nos plenament a la ciutadania, promovent una participació ciutadana en que s’aproximi la gestió dels afers públics al ciutadà, és a dir, informar, consultar i prendre decisions tenint en compte la opinió del poble, amb el convenciment que cal fer política amb la gent i no només per la gent. Una participació que no pot venir només de les persones vinculades al teixit associatiu, al contrari del que pensa el regidor Albert López, ja que l’objectiu és disposar d’una visió plural i treballar per arribar al consens amb entitats, associacions i amb persones a títol individual. 

Des del Grup Municipal del PSC creiem en la necessitat de crear un espai de trobada i de reflexió que promogui el debat, des d’on es puguin incorporar criteris ciutadans en les polítiques que es duen a terme des de l’Ajuntament, definint problemàtiques de la vila conjuntament, fent propostes de solució a les problemàtiques identificades i fins i tot prenent decisions entre tots al voltant de temàtiques i qüestions que interessen a la gent. Una línia de treball però, que malauradament no sembla que els grup de CiU i PP, ni el regidor Sr. López, semblen tenir com a prioritat de treball. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.