dimarts, 23 de juliol del 2013

Donem ús al mòduls de l’antic ‘punt jove’.



A l’any 2010 dins de les accions de l’equip de govern format pels grups del PSC, ICV i PP, es va portar a terme la compra i instal·lació de tres mòduls per el que havia de ser el ‘punt jove’, uns mòduls que es varen instal·lar a la zona ubicada entre el Parc dels Estanys i la pista juvenil d’skate, però que temps després en una reclamació judicial, va ser declarada la impossibilitat d’ubicar-los en aquesta zona per estar catalogada com a zona verda.

Els mòduls continuen a dia d’avui a la seva ubicació inicial, amb estat de deteriorament i exposats a actes vandàlics i a la degradació que les condicions meteorològiques i el pas del temps produeix a recintes tancats; degut a això, i a la passivitat mostrada fins aleshores per el regidor de l’àrea, el Sr. Albert López, des del grup municipal del PSC varem proposar una moció per donar ús a aquests mòduls, conjuntament amb el grup municipal d’ICV, en el ple municipal d’aquest mes de juliol.

En el passat consell escolar municipal celebrat amb motiu de la clausura del curs escolar, el director de l’escola de Fanals va manifestar en diferents moments la necessitat d’ampliar espais que té el centre. Un prec al que el Sr. Alcalde en el mateix consell va respondre afirmant que l’equip de govern faria els contactes necessaris amb la Generalitat de Catalunya per a disposar de més mòduls per al curs 2014-2015. Vist això, la nostra proposta és la de traslladar els mòduls, propietat de l’ajuntament, a les escoles de Fanals.

Ens trobem en un moment òptim per a poder realitzar aquest trasllat, durant les vacances estivals, a on només cal voluntat política per fer-ho possible. L’equip de govern de CiU i PP però, varen considerar al ple que era una decisió que volien consensuar, i varen proposar retirar la moció per poder-la entrar de nou, de forma conjunta, en el proper ple del mes d’agost. Esperem que puguem aprofitar el temps i executar iniciatives que són positives, per el conjunt del poble i els ciutadans, amb criteri i màxima prioritat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.