dimarts, 2 de juliol del 2013

El promès és deute

El passat desembre es va suspendre la paga extra als treballadors de l'ajuntament com a molts altres de l'administració pública, opció a la qual des del grup del PSC de Castell - Platja d'Aro i s'Agaró ens varem oposar. El resultat de la votació no va ser favorable a la opció que defensàvem, però per un altre costat es va acordar al mateix Ple Municipal aportar el 50% del sou dels regidors del mes de desembre a projectes de solidaritat.

Els regidors del PSC varem acordar aportar la meitat al servei de tele assistència de les persones grans, ja que la Generalitat planteja deixar de subvencionar una part, i aportar l'altre meitat al Banc d'Aliments de Platja d'Aro en productes que ells ens definíssin.

El lliurament d'aquestes aportacions els hem fet efectius aquest passat mes de juny, quan des del Banc d'Aliments ens varen comunicar la necessitat que es tenia d'aportacions de llet. Per un costat hem fet arribar al Banc d'aliments 1500 brics de llet; per un altre costat, i a través del Consell Comarcal, s'ha fet arribar la quantitat de 800 € per cobrir despeses de teleassistència.

Esperem que aquestes petites aportacions serveixin per millorar el dia a dia d'alguns veins i amics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.