dissabte, 7 de maig del 2016

"Platja d'Aro Professionals", el nou pla d’ocupació municipal

L’Àrea de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació, encapçalada pel regidor Maurici Jiménez, ha posat en marxa el nou pla d'ocupació municipal “Platja d'Aro Professionals” oferint formació i inserció laboral per a 11 persones aturades.

Aquest programa té com a objectiu potenciar la contractació de persones que es troben a l’atur i proporcionar estímuls i sinergies entre el candidat i l’empresa. És així que Platja d’Aro Professionals proporciona dues mirades, la primera a la persona candidata que ha d’estar a l’atur, i l’hi ofereix una formació i inserció laboral en serveis diversos per a grans superfícies comercials, disposant de tres fases: la formació professionalitzadora (atenció al client i carnet de carretó elevador), la orientació i l’assessorament laboral,i la contractació laboral a l’empresa.

Els perfils professionals per aquest programa van destinats als següents llocs de treball:
·         - Personal de supermercat (caixers, reposadors, magatzemers...)
·         - Atenció al client en grans superfícies comercials.
·         - Personal de magatzem en general (per a indústries, PIMES, etc.)

Per un altre costat, les empreses del sector comerç han de disposar dels següents requisits per tal d’adherir-se al programa i beneficiar-se de l’ajut:
- Tenir seu o activitat econòmica desenvolupada a Castell d’Aro, Platja d’Aro o S’Agaró.
- En els darrers tres mesos no pot haver realitzat cap acomiadament qualificat d’improcedent o nul per l’òrgan judicial.
- Compromís de destinar una persona del seu equip com a referent del programa.
- Obert a qualsevol modalitat contractual d’acord amb la normativa vigent, excepte els contractes d’interinitat, relleu i substitució.
- La durada màxima de la subvenció per el pla d'ocupació és d’un període de sis mesos.
- La jornada laboral pot ser a temps complert (no superior a 40hores setmanals) o parcial (no inferior a 5hores diàries.)
- La retribució es realitzarà d’acord amb el conveni col·lectiu o disposició salarial d’aplicació i en funció de la jornada laboral realitzada. 

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro vol fomentar les polítiques actives d’ocupació i poder afavorir la contractació, per tant poder engegar aquest programa i les seves mesures és un mecanisme per dinamitzar-les. Reafirmem el nostre compromís de treballar per generar oportunitats d'ocupació, en el mig termini treballarem per noves dinàmiques en foment del treball. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.