dilluns, 22 d’agost del 2016

El nou contracte de manteniment i conservació de l’enllumenat públic 2016-2020

El proper mes de setembre es farà efectiva la nova contractació per al servei de control de funcionament, conservació i manteniment de l’enllumenat públic, que a partir d’ara incorporarà també el servei de manteniment integral dels edificis i altres espais de serveis de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, un contracte en el que hem obtingut millors preus que els que pagàvem actualment arrel del contracte anterior del 2003, i que ens ha de garantir un servei d’excel·lència per als veïns de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

De les vuit empreses que es varen presentar per licitar el contracte totes varen presentar la documentació administrativa i proposta tècnica, i un cop obertes les pliques i fet els informes tècnics corresponents es varen poder valorar i puntuar amb criteris avaluables de forma automàtica mitjançant fórmules i judici de valors.

Arrel de la classificació obtinguda s’ha adjudicat a Enllumenats Costa Brava, S.L. el contracte de manteniment per el període 2016-2020 sense possibilitat de pròrroga, que resta pendent de requeriment per signar contracte, amb un cost anual per el manteniment de l’enllumenat públic de 210.101,38€ més IVA vers els 346.455,60€ més IVA que pagàvem aquest darrer any 2016, fet que representa un estalvi de 136.354,22€ anuals i de 545.416,88€ al llarg de tot el contracte. La conservació de l’enllumenat públic consta del manteniment de 7.838 punts de llum, amb un preu fix que no admet revisions ni a l’alça ni a la baixa al llarg dels quatre anys de contracte. Per l’altre costat el manteniment dels edificis públics tindrà un cost anual de 78.870,01€ més IVA, i les inversions de millora a realitzar en el període de durada del contracte pujaran un total de 331.621,82€ més IVA.


La voluntat amb aquest nou contracte és la de potenciar al màxim la operativa funcional i el control i gestió de les instal·lacions per tal de reduir els consums, mantenint i millorant el nivell del servei i l’atenció a tots els veïns de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.