dimarts, 30 de maig del 2017

DIA DEL JOC I DE LA FAMÍLIA

Aquest cap de setmana passat, varen tenir lloc diferents activitats dins del municipi de Castell-Platja d’Aro, emmarcats en la família i la cura de l’Infant en l’àmbit global. El dissabte es va realitzar la jornada de la diada del joc amb diferents accions, al matí a Castell d’Aro es va dur a terme una xerrada sobre alimentació infantil, i a la tarda a la plaça del mil·lenari de Platja d’Aro “tots en joc”, amb infinitats d’activitats, tallers, concurs de dibuix i taller de fruites per menuts. També es va donar el tret de sortida al projecte XICS GASTRONÓMICS, que tindrà una durada de dos setmanes, del 20 de maig al 4 de juny.

Diumenge es va celebrar el dia de la família, on es va donar la benvinguda als 89 nadons del municipi nascuts el 2016, totes les famílies assistents van rebre un obsequi per part de l’ajuntament i van poder gaudir de l’exposició tenir cura de la família. L’exposició està realitzada per una família de la ONG famílias nuevas de Bolívia i una família del municipi, aquest contacte que s’ha establert amb la ONG,  ve arran de la subvenció que l’ajuntament l’ha atorgat aquest any. El projecte, amb el lema tenir cura de la família, enfortint  la família; el que pretén és fer una reflexió d’aquest lema i fer fotografies en família,  a partir d’aquí s’ha fet una exposició on es comparteix un espai, una reflexió, una mirada, lemes universals, una comunitat i una força:  la família com a eix principal.


En definitiva, el cap de setmana ha estat molt important pel municipi, s’han vinculat molts projectes diferents amb diferents àrees com serveis socials, infància, esports i promoció econòmica, una feina excepcional dels organitzadors, de les famílies i dels participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.