dimecres, 16 de març del 2016

Seguretat ciutadana 2016

La regidoria de Seguretat Ciutadana que lidera el regidor Miquel Chamorro, presenta un pressupost que té un doble propòsit; per una banda, aconseguir un servei més ràpid i eficaç que garanteixi de la millor manera possible la seguretat de tots els ciutadans i fent de la prevenció d’incidències una pràctica habitual. I per l’altra, dotar a la Policia Local de les eines, dels aplicatius i de la tecnologia necessària per disposar de la informació amb rapidesa i per fer segures totes les seves actuacions.

Per tal de dur a terme aquests propòsits, el pressupost aposta per diversos eixos essencials perquè es puguin fer efectius, a més d’altres partides que culminen un pressupost mesurat i coherent, enfocat en una millora substancial del servei.

1.       Invertir i adquirir noves càmeres de videovigilància per tal de dotar al municipi de seguretat.
S’instal·laran 8 càmeres en el 2016, tancant així el perímetre del municipi quedant controlades totes les entrades i sortides de la vila. Cal recordar les millores tan importants que han suposat l’adquisició de les càmeres al municipi, aconseguint l’interès d’altres municipis catalans d’aquests serveis, i que ens visiten per demanar-nos informació al respecte.

2.       Ampliar la plantilla amb agents interins d’estiu i a més incorporar la figura d’agents cívics nocturns, ajudant a fer possible l’equilibri necessari entre les activitats d’oci nocturn i el descans dels ciutadans i fer una atenció més acurada de totes aquelles persones que ens visiten. És de destacar que es compta amb la col·laboració dels Empresaris del sector.

3.       Implementació de la certificació de la norma ISO-9001:2015 Sistema de Gestió i Qualitat, amb l’objectiu de millorar els processos que es traduirà en la millora del servei cap a la ciutadania. El treball amb la consultora que es contracti obligarà a fer una revisió profunda de tots els protocols d’actuació amb la clara intenció de millorar-los.

4.       La inversió en nous aplicatius de gestió policial, farà que es modernitzin, renovant el software de gestió integral de la policia,  ja que l’actual SIPCAT ha quedat obsolet. En aquesta línia de millora i modernització tecnològica seran substituïts alguns ordinadors i s’adquiriran diferents eines informàtiques que permetran una major rapidesa en la gestió de la informació i interessants activitats de formació per a tots els policies locals.


En general és un pressupost que es considera moderat i assumible pel nostre Ajuntament, aportant seguretat i tranquil·litat al nostre municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.