dijous, 17 de març del 2016

Constitució de la Joventut Socialista de Catalunya al Baix Empordà.

El divendres 4 de Març de 2016, va tenir lloc a la seu del Partit dels Socialistes de Sant Feliu de Guíxols, la constitució de la JSC Baix Empordà, un equip jove amb il·lusió i ganes de treballar. La missió principal d’aquesta formació és fomentar la ideologia socialista en el territori del Baix Empordà, i per tant crear la nova agrupació JSC Baix Empordà, per tal de fer visibles les accions que es realitzaran i sensibilitzar als joves perquè es construeixin una idea del socialisme. Oferir la incorporació a l’agrupació a joves que siguin afins als valors i les idees socialistes, i tenir força per reivindicar els drets socials són alguns dels objectius de les JSC Baix Empordà. Els i les joves que conformen aquest grup no només defensen els seus interessos individuals sinó que també mostren solidaritat i activisme pels drets col·lectius i la justícia social. Es comprometen socialment i políticament.

Les JSC del Baix Empordà tenen com a objectius els següents:
-       Construir nous ponts de comunicació entre els joves i el socialisme.
-       Reivindicar la figura Juvenil com a eina essencial pel canvi social.
-       Oferir espais i oportunitats als joves per a construir idees, propostes i accions dins del territori del Baix Empordà.


S’ha conformat un grup molt divers, dinàmic i treballador adient per a realitzar processos innovadors, generant noves idees i accions que remetran al territori. L’executiva que conformarà les JSC Baix Empordà està encapçalada com a primera secretaria la Marta Poyatos, com a secretaria d’organització la Lidia Gutiérrez, com a secretaria de Comunicació Ghizlan Azzaoui i com a col·laborador l’Edi López. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.