dimecres, 8 de juny del 2016

Primer any al govern de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró

ERC i ICV afirmen a la notícia publicada al Punt el dia 8 de juny de 2016 (adjuntem link), que la nostra entrada al govern municipal no ha anat acompanyada de canvis en la gestió municipal i que el nostre dia a dia es fer seguidisme del grup de CiU. Si els grups de ERC i ICV estiguessin més presents en el dia a dia de l'Ajuntament, més enllà de la seva presència justa les reunions informatives i el ple, potser se'n adonarien de la feina que es fa.

I no volem dir que sigui ni excel·lent ni ràpida, però si afirmem que no es deixa de treballar per projectes de poble i pels veïns, amb nous projectes i accions incorporades pel PSC, entre d'altres hi trobem:

- els nous plans d’ocupació
- la subvenció a la contractació d’aturats del municipi
- les noves activitats de la mà dels empresaris 
el nou reglament i millores del banc d’aliments
- el nou projecte de reciclatext de secundària
- la reducció de 600.000€ en ingressos per l’impost de l’IBI
- el nou servei de transport per a la gent gran
- el projecte d’estudi i millora de la platja i passeig marítim
- el projecte participat del Centre Cívic de Castell d’Aro
- el projecte de mediadors nocturns per les zones d’oci
- la incorporació de l’idioma francès de la mà de les AMPAS dels tres centres de primària
- la adhesió a la Catalunya Film Comission
- el projecte de semipeatonalització de carrers de la zona de la Pineda d’en Bas
- la nova quinzena gastronòmica
- el projecte d’investigació sobre el treball socioeducatiu al municipi 

I tot això quan encara no ha passat un any des de que en el ple del 8 de juliol de 2015 varem poder començar a treballar.
      
Això no significa que no quedi #moltperfer, tenim compromisos amb la ciutadania que volem assolir al llarg d’aquest mandat. Compromisos per seguir fent una reducció equilibrada de la pressió fiscal, per la inclusió de criteris socials en la contractació pública que es fa des de l’Ajuntament, per posar en marxa un Cicle Formatiu de Grau Mig, per crear un espai de treball compartit per a emprenedors, per promoure nous equipaments que decidirem entre tots a través del Pla Director d’Equipaments, per la creació d’una xarxa d’habitatge protegit que millori la existent, per la millora de la xarxa del clavegueram, per un pla de reaprofitament d’aigües pluvials per el rec o per la dinamització de les galeries a través de la redacció d’un Pla Especial específic entre d’altres.

No esquivarem els nostres compromisos, les hores dels quatre regidors del grup municipal del PSC estan dedicades a la millora del poble i de la vida dels veïns, i des de l’equip de govern que conformem amb el grup municipal de CiU tenim clars projectes, prioritats i compromisos.

Com sempre, estem a la total disposició veïnal.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.