dilluns, 30 de gener del 2017

Els pressupostos d'Ensenyament per el 2017

Fent balanç del 2016, la regidoria d’ensenyament ha apostat per la qualitat i l’excel·lència dels plans educatius i tot el que els envolta. En aquesta àrea educativa el pressupost del 2017 és una continuació del pressupost del 2016, però s’han afegit millores i s’han creat noves partides per tal de donar respostes a noves circumstàncies. Destacar com a molt important per aquest 2017 l’ampliació de la llar d’infants de Castell d’Aro i la millora dels patis de la llar de Platja d’Aro i dels centres de primària. També es veu augmentada la partida de la llar d’infants, amb un increment de 2.000€ cadascuna per a l’adquisició de material fungible i per a les activitats educatives que es realitzin.

Un dels punts  importants en aquest pressupost, és que les subvencions dels centres educatius en matèria d’equipament informàtic ha augmentat fins a 6.000€ per cada centre educatiu del municipi, per tal de poder renovar i invertir en noves tecnologies. Per una altra part, les AMPES també han vist augmentada la partida del projecte educatiu: Pla de lectura, amb una quantia de 7.000€ per cada una de les AMPES.

Una nova partida del 2017 dins del pressupost és la subvenció per la participació dels alumnes del municipi en concursos nacionals i internacionals relacionats amb el Pla d’Excel·lència amb una dotació de 4.000€ per cada centre educatiu; també destacar la gran tasca del professorat i els alumnes que participen en diferents concursos, pel seu recorregut que ha estat impecable i impressionant.

No deixarem de banda el Projecte reciclatext, en aquest punt la gestió d’aquest projecte ha estat tot un èxit, i alhora se li ha dotat d’un reglament, i a més s’han solucionat les problemàtiques que anys enrere anaven sorgint, per tant, aquesta millora ha suposat que aquest any en els pressupostos també s’incloguin, per donar continuïtat i garantir el servei  amb una partida de 75.000€.


S’aposta per una escola de qualitat a la qual puguin accedir tots/es els nois i noies del municipi, l’educació és clau per la transformació d’un territori és així que es treballarà perquè es compleixin els objectius i donarem suport a l’excel·lència dins del municipi de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. Aquest any 2017 la partida d’ensenyament ha estat de 449.650€, un 10% més que l’any 2016.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.