dijous, 9 de març de 2017

Nova executiva local del PSC de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

El passat dimarts dia 21 de febrer en reunió d'assemblea al Casino de Castell d'Aro, el PSC de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró va triar la nova executiva local. Els 23 assistents varen poder valorar la gestió del company Maurici Jiménez al front de la executiva local des del 2012, a on es varen detallar els diferents procediments electorals en el que hem participat aquest mandant, tant en l'àmbit local com en les campanyes de les eleccions autonòmiques, generals o europees, i a on es va agraïr la gran feina feta per part de tota la militància i de diferents simpatitzants en els diferents processos.

Amb una gestió aprovada pel 100% dels vots a favor, el company Maurici Jiménez va fer balanç dels dos anys dins del govern local, a on estem exercint responsabilitat directa en les àrees de Benestar Social i Salut, Ensenyament, Seguretat Ciutadana, Dinamització Comunitària, Participació i Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació. Una responsabilitat de la que donem compte de forma continuada al nostre blog, i de la que farem balanç de compliment dels compromisos electorals en el moment en que arribem a mig mandat.

La proposta de nova executiva que es va sotmetre a aprovació va ser la de renovar al company Maurici Jiménez com a Primer Secretari del PSC de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, i a Mònica Ríos com a Secretaria d'Organització. Es va proposar també l'entrada en diferents secretariats als companys militants Carles Mendez, Marta Poyatos, Miquel Àngel Chamorro, Pilar Ferrero, Jorge Eloy Fernandez, Manolo Acedo, Mercè Safont, Martí Duran i Dolors Padilla, i la proposta va ser acceptada pel 100% dels vots a favor.  


Amb la mirada posada en l'actual govern municipal, el grup municipal prioritza la tasca en l'acompliment dels compromisos realitzats durant la campanya de les darreres eleccions municipals del 2015, i amb la nova executiva, s'encomanen a començar a treballar per el projecte socialista per Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró per el 2019-2023. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.