dijous, 21 de desembre del 2017

Un 2018 per continuar treballant per un poble millor per tots.

Donarem inici en breu a un any 2018 on alguns dels projectes treballats durant mesos veuran la llum o començaran a insinuar la seva posada en marxa. Projectes que com ens varem comprometre electoralment estan pensats de la mà dels veïns i veïnes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que principalment busquen la millora de la vida dels nostres conciutadans i la millora del nostre municipi com a entorn natural, comercial i cultural.

Parlem de serveis per als veïns com el transport a Centres de Dia per a la gent gran, de l’ampliació del servei del Xarxa Bus, de la homologació del Centre d’Educació de Persones Adultes, de formar part de la Xarxa Gironina de Ciutats Educadores, del Pla de Detecció de la Dislèxia a les Escoles o del nou servei de Mediadors Familiars; però parlem també d’inversions importants en equipaments d’usos socials i culturals com la construcció del nou Centre Cívic de Castell d’Aro, la finalització de la restauració del Museu de la Nina – Antic Casino o del projecte d’ampliació de la Biblioteca Mercè Rodoreda.

Inversions i projectes que cal fer també en l’àmbit estratègic, i és per això que al 2018 aprovarem el Pla d’Equipaments Municipal i el Pla de Comerç, dos documents construïts de la mà de veïns, tècnics i polítics que definiran el marc de treball dels propers anys en àmbits tan cabdals per el creixement i ordenació de futur del nostre poble. Uns documents que ens permetran treballar en l’ampliació natural del Parc dels Estanys, en la redacció del projecte de la Illa Comercial, o en el projecte de Teatre-Auditori Palau de Congressos entre d’altres.


Arribem al 2018 amb ganes de continuar fent un poble millor per tots, en el què tots puguem viure amb plenitud, i en el què els milers de visitants que s’apropen a nosaltres es continuïn trobant, any rere any, amb la millor de les nostres versions. Encetem un nou any 2018 ple d’il·lusions i desitjos, amb 365 noves oportunitats per treure el millor de tots nosaltres, estem segurs que entre tots ho farem possible. Bones festes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.