dimarts, 25 de novembre del 2014

Castell-Platja d’Aro-S’Agaró necessita una empenta política que només pot venir d’una alternativa de govern nova

Castell-Platja d’Aro-S’Agaró necessita una empenta política que només pot venir d’una alternativa de govern nova. Aquesta és la lectura que fem de les declaracions de Joan Giraut en les quals, l’alcalde des de fa 24 anys, declarava que encara té “recorregut polític”. Joan Giraut ha estat alcalde en un moment en el què a Platja d’Aro no calia fer política perquè el municipi avançava per l’impuls del turisme. Ara, tot ha canviat i la solució ha de venir de noves propostes de govern.
El govern de Giraut ha estat personalista i allunyat de la ciutadania. S’ha desenvolupat en un marc de protagonisme excessiu que ha fet impossible trobar un successor al seu propi partit i això també fa inviable que la solució a l’estancament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró vingui de les mateixes veus que governen el municipi. L’Ajuntament necessita una renovació.

La presència de Giraut a l’alcaldia contradiu la demanda política actual, que reclama renovació i proximitat i rebutja la professionalització dels càrrecs electes. Segur que tant CiU com els ciutadans i ciutadanes del municipi convindríem que l’alcalde hauria de delegar després de tants any en exercici i de desgast. I més encara en un moment en el què la presidència de la Diputació li ha limitat les possibilitats de fer d’alcalde. Hem de dir que la Diputació li ha generat massa feina i ha tingut poc temps per Castell-Platja d’Aro-S’Agaró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.