divendres, 15 d’abril del 2016

El Grup Municipal del PSC de Castell-Platja d'Aro participa al Consell d’Alcaldes i Regidors del PSC a Barcelona

El passat dissabte, 9 d’abril, s’ha constituït el Consell d’Alcaldes del PSC en una trobada que s’ha ampliat a caps de llista i regidors. Una trobada en la qual varen participar els regidors de Castell-Platja d'Aro Mònica Ríos i Maurici Jiménez.

En la trobada s’han posat de relleu dues dades significatives: que el PSC és la segona força en nombre de vots als municipis catalans, i que és la força política que governa més habitants: més de 2 milions.

També s’han establert les prioritats municipals socialistes per a aquest mandat, entre les quals hi ha demandes dels ajuntaments a la Generalitat, accions per al creixement i la lluita contra el canvi climàtic, així com per la pau i la solidaritat.

En relació a les demandes municipals a la Generalitat de Catalunya, hi ha la necessitat d’un fons d’emergència social que permeti garantir les necessitats bàsiques de les persones més desfavorides, així com promoure accions preventives, de promoció de l’autonomia i les oportunitats per a les persones en àrees de vital importància com els serveis socials, habitatge o ocupació. 

Durant la trobada, també s’ha reclamat a la Generalitat un calendari de pagament del deute pendent amb els ajuntaments, que es prioritzin aquests pagaments i que es publiqui el deute “real” al portal de la transparència.

Per a més informació estem a la vostra disposició.

1 comentari:

  1. Felicitats Mònica i Maurici!! Estem convençuts de que compartireu l'experiència amb tots els militants i simpatitzants SOCIALISTES de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

    ResponElimina

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.