divendres, 22 de setembre del 2017

Els nous mòduls de la Llar d’infants de Castell D’Aro: costos i serveis

El 18 de setembre, la Llar d’Infants de Castell d’Aro va iniciar el curs amb una nova ubicació al costat de l’Escola Vall d'Aro al c/ Rosa Sensat s/n. Aquesta nova ubicació és deguda a les obres que s'iniciaran a principis de gener del 2018, a la plaça Poeta Sitjà per la construcció del nou centre cívic, i que és perllongaran durant 19 mesos aproximadament.

Les noves instal·lacions són mòduls prefabricats que s’han emplaçat durant l’estiu. Consten de 2 aules, una de 30m2 i l'altre de 23,6m2 per tal de desenvolupar les classes, tallers i d'altres amb els infants. Una sala dormitori de 14,2m2 i un menjador de 23,45m2. El vestíbul dels mòduls té uns 19,3m2 i un magatzem de 4,7m2. Alhora també s'han destinat zones per les educadores que consta d'una zona de despatx de 9,10m2, un bany adaptat i una zona de càtering de 6,75m2. Aquest curs 2017-18 hi ha un total de 25 infants inscrits a la llar i 4 educadores que completaran el servei.


Aquest projecte s'ha pogut emplaçar a dins de la zona d'equipaments de la Escola Vall d'Aro, de forma temporal, gràcies a la col·laboració de la direcció i el personal del centre i a la cessió d'espais de la Generalitat. El cost del lloguer dels mòduls durant el propers dos anys és de 3.120€ mensuals, que inclouen lloguer, transport i instal·lació, i en cas de que s'hagués de perllongar en el temps, el cost del lloguer mensual a partir del segon any seria de 1.880€. Per un altre costat, les adequacions necessàries del terreny, instal·lacions, i condicionament de l'espai, ha tingut un cost de 37.182€. 

Una inversió necessària per seguir oferint als ciutadans un servei d'excel·lència, dins de la zona educativa, i que garanteix poder fer les obres a la plaça Poeta Sitjà amb total tranquil·litat. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.