dimecres, 28 de març del 2018

Treballem per la transparència

Aquest 2018, per tercer any consecutiu, fem públiques en un document que arribarà a tots els domicilis els propers dies, la execució d'inversions i adjudicacions realitzades de l'any anterior, i expliquem les partides pressupostaries de serveis als ciutadans, acció política i obres d'urbanització de l'exercici actual. Un document que també busca informar del ajuts, bonificacions fiscals i tributs municipals per l'any 2018 i que ve acompanyat d'un calendari del contribuent imantat.

Tal i com explica el díptic, el volum total d'inversions executades durant l'any 2017 ha estat de 3.163.909,47€, i el d'inversions adjudicades en tràmit d'execució ha estat de 5.812.761,60€. Unes inversions que han estat finançades en un 56% mitjançant aportacions municipals, en un 18% mitjançant quotes d'urbanització, un 14% amb prèstec, un 6% a través de la venta de patrimoni,un 3% via subvencions, i un 2% mitjançant el cànon de millora del rebut de l'aigua.

Entre les inversions realitzades es troba l'adequació de l'Antic Casino i el Museu de la Nina de Castell d'Aro, el nou espai viver d'empreses coworking de Platja d'Aro, les obres d'urbanització de Mont d'Aro, la campanya de repàs asfàltic, les millores en l'enllumenat públic i sistemes de bombeig o pluvials, la inversió en parcs infantils, el canvi d'ubicació provisional de la Llar d'Infants de Castell d'Aro, les millores en la xarxa de càmeres de videovigilància, o la restauració dels vagons del trenet del Parc de la Estació de Castell d'Aro.

Un document que ens fa més transparents, amb el que volem apropar la gestió municipal als veïns de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, i que forma part d'un conjunt de mesures que han de permetre que el nostre Ajuntament es vagi apropant cada dia més a tots els ciutadans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per participar en el nostre blog.